angažiranost zaposlenika scott carbonara

ANGAŽIRANOST ZAPOSLENIKA

2.670,00 RSD
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Opis
ISKORISTITE SNAGU ANGAŽOVANOSTI ZAPOSLENIH DA PODSTAKNETE STRAST, SVRHU I PRODUKTIVNOST U SVAKOM ČLANU SVOG TIMA!
Uspešni menadžeri razumeju da je njihov posao da pomognu zaposlenima da obave svoj posao najbolje što mogu, a ne samo po naredbi. Ovaj vodič za menadžere pokazuje liderima na svim nivoima kako da izgrade veze koje podstiču saradnju i pokreću značajno poboljšanje efikasnosti.
Naučite kako da podstaknete odanost, poverenje i angažovanost, stvorite kulturu pozitivnog razmišljanja, osnažiti zaposlene da deluju kao interni preduzetnici, i kako postati najbolji šef ikada – ne gubeći iz vida poslovne ciljeve. Naučite kako svoje zaposlene da učinite angažovanim i uspešnim – i omogućiti sopstveni uspeh u isto vreme.
Veliki deo istraživanja pokazuje da angažovanost zaposlenih nije samo hir, niti su strategije bazirane na nedokazanim teorijama. Tačnije, istraživanja na temu angažovanosti zaposlenih ubrzano rastu. Počela su tačnije da određuju šta podstiče zaposlene da naprave više nego da samo dođu na posao i prime platu. Naime, većina nalaza o angažovanosti zaposlenih donosi ohrabrujuće vesti za kompanije i menadžere: strategije angažovanosti se mogu naučiti, primeniti i povećati kako bi zaposleni mogli da oslobode diskrecijski trud koji imaju u sebi.
Lideri, da li želite da videte svoje zaposleni da rade više umesto da se samo pojave na poslu i pruže vam običan radni dan za svoju platu?
Da li biste voleli:
• Da su vaši zaposleni srcem i umom na poslu?
• Da se drže vas i vaše kompanije iako imaju druge opcije za posao?
• Da vaši zaposleni voze kroz mećavu kako bi došli na posao?
• Da dele uzbuđenje s vama, vašim klijentima, ciljevima i misijom vaše organizacije?
• Da su vam lično i profesionalno odani?
• Da dele sa vama briljantne, kreativne poslovne ideje i prijedloge?
• Da se prema preduzeću ponašaju kao suvlasnici?
• Da učestvuju u stvaranju i razvijanju zajedničke poslovne kulture?
Lideri, vi imate više kontrole nad angažovanošću vaših zaposlenih nego što znate. Možete pomoći razvoju vaših zaposlenih i poslovne kulture. Nije ništa komplikovano, ali zahteva od vas da naučite šta to motiviše vaše zaposlene i da to primenite stvaranjem okoline koja oslobađa moć strastvene, angažovane radne snage.
Svrha ove knjige je da vam pružiti praktičan vodič za angažovanje zaposlenih.
VIŠE