šapice sa hladnog betona tina horvat

ŠAPICE SA HLADNOG BETONA

  • Izdavač: ILearn d.o.o.
  • Barkod: 978-86-80666-35-8
  • Broj strana: 214
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 13X20
  • Godina izdanja: 2024
  • odlomak
970,00 RSD
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Opis

OTKRIJTE SVET NAPUŠTENIH PASA KROZ NJIHOVE OČI I OSEĆANJA!

Šapice sa hladnog betona će vas uvesti u razmišljanje i patnju napuštenih i odbačenih pasa. Pokazaće vam njihovu borbu i volju za preživljavanjem. Videćete put i želju za večnim domom i najboljim prijateljem.

Svaki pas je neverovatan na svoj način, krenite u ovo neverovatno putovanje kroz njihove misli i osećanja.

Kada volite psa, uvek će vas neko sačekati kada dođete kući. Život će vam biti pun maženja, igre i smeha. Podelićete specijalne trenutke koji će vam pokazati kako je dobar osećaj biti voljen. Imaćete najboljeg prijatelja za ceo život. Spasite psa sa ulice, ulepšajte i sebi i njemu život. Postoje mnoge knjige o psima, o njihovim rasama, treningu, ishrani i predispozicijama, ali ovo je drugačija knjiga. Ovde govorim o njihovim osećanjima, njihovoj svakodnevnoj borbi za preživljavanje i nesrećama koje im se dešavaju. Svako treba da pročita ove priče, otvoriće vam oči o stvarima koje se dešavaju svaki dan oko vas ali ih vi prosto ne primećujete. Plakaćete i smejati se, ali ćete i shvatiti realnost i surovost u svetu u kome živimo, zajedno sa njima. Imaju samo vas, od vas sve zavisi.

O Autoru:

U srcu svake priče koju je napisala TINA HORVAT leži neizmerna ljubav prema životinjama, posebno prema psima. Ova mlada autorka, zaljubljenik u sve što ima četiri noge, krzno i ponekad lavež, provela je svoje najranije godine učeći o čarima i izazovima brige o životinjama. Njen dom je uvek bio prepun ljubavi i životinjskog veselja. Trenutno deli svoj život sa dva vragolasta psa, dva razigrana zeca, veselim kanarincem i mudrom kornjačom, koji su ne samo njeni ljubimci, već i neiscrpna inspiracija. Ono što je posebno izdvaja je njena posvećenost psima lutalicama. Svaki slobodan trenutak provodi brinući se o napuštenim psima, pružajući im hranu, ljubav i, što je najvažnije, nadu. Kroz ove susrete, rodila se ideja za knjigu - zbirku priča koja odražava njenu strast i posvećenost ovim divnim bićima. Njene priče su više od pukih bajki o psima; one su odraz stvarnih iskustava, dubokih emocija i neizmernog poštovanja prema ovim četvoronožnim čudesima. Svaka priča u ovoj knjizi je prožeta ljubavlju i poštovanjem prema životinjama, čime autorica ne samo što zabavlja čitaoca, već ga i podučava o važnosti brige i ljubavi prema životinjama.

 

VIŠE

ŠAPICE SA HLADNOG BETONA

Iz istog žanra

PRINCEZINO IZVINJENJE

585,00 RSD 650,00

KALUĐER I HAJDUK

535,00 RSD 594,00

DOMINE

1.000,00 RSD 1.100,00

ULAZ U RAJ

1.991,00 RSD

PRIČE SA ZIDOVA

297,00 RSD 330,00

GOSPODAR VODENICA NA ZETI

1.881,00 RSD 2.090,00

U TRI KOD KANDINSKOG

743,00 RSD 825,00